PRESS

Presse


Har I hørt om ´Den Syngende Bager` fra TV programmet Talent i 2008 samt Voice - Danmarks Største Stemme i 2012?

Han går i hverdagen under det borgerlige navn Thomas Pedersen, og er indehaver af en af Danmarks stærkeste og største stemmer.

Nu kan Thomas opleves med fuld band i Rock Parade.


Rock Parade er en håndfuld af Danmarks mest rutinerede og erfarne musikere, der blandt andet har spillet sammen med musikere fra Innocent Blood, Shotgun Revolution, Rammstein Jam, Pretty Maids, Mike Tramp, Skullclub, Infernal m.fl. Rock Parade er et cover-rock hold, som brager ud over scenekanten, med nogle af de største hits igennem tiden.


Rock Parade er så privilligeret at have en herre med på guitar, der bla. også rykker i strengene i det danske Rock band Skullclub - bakket op af nok danmarks strammeste (på den fede måde) trommeslager, som ikke er bleg for at fyre op under tønderne, når deres bassist leverer de groovy rytmer, og de sammen danner et Rock-Lokomotiv der sætter gang i alle muskler i kroppen.


Oplev bla. krydrede hits fra kunstnere som Volbeat, Danseorkestret, D.A.D, Nickelback, Bon Jovi, Dizzy Mizz Lizzy, Metallica, The Calling samt Lynard Skynard, Tina Turner, Kim Larsen, Johnny Cash, Avicii og mange mange flere.Klik for stor format